Sunday, 5 March 2017

MONSTER JOKES

Image result for minion jokes


1


Question1: In Which Battle Did Napoleon Die?
Answer: His Last Battle.
Question2: Where Was The Declaration Of Independence Signed?
Answer: At The Bottom Of The Page.
Question3: River Ravi Flows In Which State?
Answer: Liquid.
Question4: What Is The Main Reason For Divorce?
Answer: Marriage.
Question5: What Is The Main Reason For Failure?
Answer: Exams.
Question6: What Can You Never Eat For Breakfast?
Answer: Lunch & Dinner.
Question7: What Looks Like Half An Apple?
Answer: The Other Half.
Question8: If You Throw A Red Stone Into The Blue Sea What It Will Become?
Answer: It Will Simply Become Wet.
Question9: How Can A Man Go Eight Days Without Sleeping ?
Answer: No Problem, He Sleeps At Night.
Question10: How Can You Lift An Elephant With One Hand?
Answer: You Will Never Find An Elephant That Has Only One Hand.
Question11: If You Had Three Apples And Four Oranges In One Hand And Four Apples And Three Oranges In Other Hand, What Would You Have?
Answer: Very Large Hands.
Question12: If It Took Eight Men Ten Hours To Build A Wall, How Long Would It Take Four Men To Build It?
Answer: No Time At All, The Wall Is Already Built.
Question13: How Can You Drop A Raw Egg On To A Concrete Floor Without Cracking It?
Answer: Any Way You Want, Concrete Floors Are Very Hard To Crack.


                                                    


  2

According To Genius William Sexfear

Love Is The “Seventh Sense

That Destroys All The Other

Six Senses


3

William Sexfear Says.

Husband And Wife Are Like Two Tyres Of A Vehicle,

If one Punctures, The Vehicle Can’t Move Further.

So the Moral is: Always Keep A Spare Tyre


                                                     


  4

According To William Sexfear

Every Wife Is A Mistress For Her Husband.

Miss For One Hour

And
.
.
.
.
Stress For The Remaining 23 Hours.


5

A Great Idea By William Sexfear.

Please Saved Your Girlfriends Number As “Battery Low

So, Whenever She Calls & You Are Not Around,

Your Wife Plugs Your Phone To Charger Unknowingly.



GET THE LATEST IPHONE & IPAD GADGETS ! SHOP HERE